Емануела се помири с Митко Динев (Вижте ги като семейство на празника на Мити)

Емануела се помири с Митко Динев (Вижте ги като семейство на празника на Мити)
5 (100%) 1 vote

Емануела и Митко Динев се събраха, на РД на Мити бяха като истинско семейство

Емануела и Митко Динев стоплиха отношенията си след години на съдебни и медийни битки. Бившите партньори са се помирили в името на сина си Мити. Който вчера стана на 4 годинки.

Фолк звездата и милионерският наследник загърбиха противоречията и силната любов, която изпитват към общия си наследник взе връх в отношенията им.

Емануела, Митко Динев-младши и Мити като семейство
Снимка: Инстаграм

За първи път от няколко години насам бившите се държат като истинско семейство и са заедно на празника на сина си.  Най-щастлив бил Мити, който за първи път прекарва толкова много време заедно с дамата си родители събрани на куп. Такова нещо рядко се е случвало от както хлапето беше бебе.

Динев-младши и Емануела вдигнаха приказно детско парти за малчугана. Който бе на седмото небе защото получи много подаръци от мама и от тати. А и от гостите поканени за рождения му ден.

Според слуховете певицата отново прескачала през спалнята на бившия си. Но това няма никакво значение щом сина им расте щастлив ако клюката е истина.

В момента те демонстрират приятелски отношения и полагат заедно грижи за общия си наследник. А според слуховете са спрели да си споделят за интимните си партньори, което действа благотворно да поддържат добри отношенията си един с друг, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар