ОТВРАТИТЕЛНО! Виж Емануела как се ОСВИНИ (ФОТО)

Гласувайте за статията

От хубавото тяло на изпълнителката няма и помен

 

Истинска трагедия настъпи сред почитателите на чалгата! Последното участие на Емануела разбуни духовете на околните, които присъстваха на изявата и всички останали в мрежата. От уста на уста се носи мълвата, че супер секси изпълнителката тотално се е занемарила и буквално яко се е освинила. Кофти!

Емануела значително е наддала

Емануела значително е наддала

Снимка от въпросното събитие достатъчно добре показва как стоят нещата в действителност. Малко е известно на публиката, че Емануела се е подлагала на операция за изсмукване на коремните мазнини, но явно и това не може да ти гарантира вечно спокойствие за талията. Сега тя е с поне десетина килограма отгоре и меко казано стряска феновете си. В началото, когато се качила на сцената, много от тях дори си шушукали, че не биха могли да я познаят, ако не било обявено с плакат на входа на заведението.

Баджаци, корем и подпухнало лице – това се забелязвало дори от по-отдалечените сепарета. „Нещо като лоена топчица подскачаше и се тресеше в ритъма на фолка!”, гнусят се злобно някои възмутени от гледката. Какво се е случило с Емануела и защо не е във форма, никой не знае, но сме сигурни, че тя по всяка вероятност няма да остави за дълго нещата такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ОТВРАТИТЕЛНО! Виж Емануела как се ОСВИНИ (ФОТО)”

  1. Mariq Penkova

    окт. 28. 2012

    Вие какво искате, тяло на аноркесичка ли?

    Reply to this comment

Добавете коментар