Емануела сезира Агенцията за закрила на детето заради клипчето с Мити (Певицата твърдо решена да си върне сина)

Гласувайте за статията

Емануела е твърдо решена да си върне сина

Емануела е твърдо решена да сезира Държавната Агенцията за Закрила на Детето, за нарушаването на правата на нейния син Митко Динев от баща му и доскоро никому неизвестна жена.

Причината, е че певицата случайно се натъкна на видео на собственото си дете в Инстаграм профила на непозната жена заснет без нейното знание и разрешение и публикуван публично в социалната мрежа. Оказва се, че бащата на детето Митко Динев е все така безотговорен родител – не стига, че на първа съдебна инстанция отмъкна родителските права по откровено мошенически начин, но докато момченцето е при него, го отглежда не той, а някаква непозната жена от типа „за 100 лв. на час“, пише ХотАрена.

Емануела публикува видеоклип, качен от някоя си Виктория Крумова, в който малкият Мити си играе в голяма лодка на сушата. Въпросната брюнетка, заснела клипчето, най-вероятно е поредната кратка авантюра на Митко Динев, но пък е побързала да се вземе на сериозно и да се прави на мащеха на сина му.

Емануела и Мити

Снимка: ХотНюз

„Ето я поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си баща! На всеки три-четири месеца е различна! И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!! Под „поредната жена“ нямам предвид детегледачка… А поредната парцалеса до „любящият баща“. Миналата година, сина ми се прибра от режим при „любящият баща“ с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от съдийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!! А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към „любящия баща“!?“, изригна разгневената майка в Instagram.

Жената публикувала видеото се казва Виктория Крумова и е родом от Шумен, но се подвизава основно по крайбрежието.

Допреди Емануела да публикува своят пост профилът й в Инстаграм беше отключен и достъпен за всички. Минути след публикацията на майката на детето, което е заснела и публикувала без нейно знание, тя заключи профилите си в социалните мрежи.

Явно на Митко Динев сериозно му е доскучало да се прави на баща, защото според наши източници от Свети Влас и Несебър, той е денонощно по кръчми. И то когато синът му е при него. Динев е прехвърлил грижите за Мити на майка си. за да си освободи време за ресторанти и жени.

Все занимания много по – интересни за него, отколкото отглеждането на дете. Всеки, който видя поста на Емануела и е запознат с предисторията, не остана безучастен и застана на нейна страна, опитвайки се да я окуражи да се бори за връщането на родителските си права.

Напомняме ви, че към края на миналия месец попечителството над Мити бе присъдено на неговия баща, с безумното обяснение, че… майка му често работела нощно време и ползвала услугите на бавачка, докато отсъства. Решението на съдия Елена Динева озадачи всеки един, който научи за него. И понеже е абсурдно, най-вероятно е продиктувано от сума пари, които е получила, за да го произнесе.

Преди време Емануела бе споделила в интервю, че когато Мити е посещавал Митко Динев, милионерският наследник го е оставял в други ръце да се грижат за него, тъй като таткото имал други занимания. Предимно свързани с това да обикаля заведенията, вместо да се радва на детето си. Години по-късно очевидно няма никаква промяна и бащинският инстинкт все още не е заговорил у Динев. Даже положението става още по – зле, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар