Сбабичоса се! ВИЖ на какво прилича Емануела

Гласувайте за статията

Фолк певицата съвсем се състари, а е само на 31

Тя е едва на 31 години, а вече прилича на баба. Ето в какво превърна тежкия грим и бурния живот фолк певицата Емануела. Чалгаджийката, която вчера чукна 31 години, се е превърнала в баба.

Емануела остаря

Емануела остаря

През последните няколко години синеокото изкушение на фолка все по-често се появява пияна по участия. А тежкия грим и бурния нощен живот се отразяват почти фатално на звездата.

По тази причина изпълнителката избягва да пуска свои снимки от участията си. Освен ако не са грижливо обработени с фотошоп преди това.

Певицата вече не крие бръчките

Певицата вече не крие бръчките

Но на фотосите от рождения ден на Емануела ясно се вижда, че тъмнокосата изпълнителка се е сбръчкала съвсем. Бившата на Денис Касъмов не може да скрие двойната брадичка, нито бръчките по врата и лицето си. „И Емануела остаря“, цъкат съжалително с език, фенове на брюнетката. И с тъга отбелязват, че може би й е време да слезе от сцената.

За разлика от колежките си Глория и Ивана, които макар и на по 40 и няколко остаряват бавно, но със стил и класа, Емануела изведнъж се превърна в баба. Очевидно е, че изпълнителката вече не може да се похвали с предишния си чар, който пълнеше заведенията по участията й, тъй като певчески талант почти няма. По тази причина може би е най-добре да се преориентира и да смени професията си, преди да е станало късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар