Емануела разби на пух и прах слуховете за раздяла с Елвиса (Вижте колко са влюбени-Снимки)

Гласувайте за статията

Емануела затвори устата на клюкарите, певицата показа колко са влюбени с Мартин Елвиса

Емануела не издържа на последните клюки по неин адрес. Според слуховете тя й любимия й Мартин Николов се разделили. Тя се върнала при Митко Динев, а Елвиса се хванал с Деси Фотосесията.

В личния си профил в Инстаграм тя отвърна на удара и изтри всичките си общи снимки с бащата на сина си Мити. Дори и тая от рождения ден на хлапето. Също и всички фотоси на двамата от изминалото лято.

Емануела даде да се разбере категорично, че единствения, който владее сърцето й е годеника й Мартин. Тя пусна най-вълнуващата снимка, от която се вижда колко са влюбени и щастливи двамата. И даде знак, че постовете й в социална мрежа не са разбрани правилно.

Емануела и Мартин Елвиса по-влюбени от всякога
Снимка: Инстаграм

Най-харесваната светска двойка демонстрира чувствата си и по време на пребиваването на Емануела в Къщата на Големия брат. А любовта им е голяма и истинска макар да им преписват непрекъснато раздели, предават от електронното изданние за светски новини hotarena.net.

Колкото до бившия й за рождения ден на малкия са се събрали единствено в името на детето. Но е категорична, че мъжът до нея е Мартин Николов.

Снимка: Инстаграм

От второто фото, с което Емануела зарадва феновете си се вижда, че певицата, малкия й син и гаджето й се държат като истинско семейство. Няма никакви плейметки ли богаташки синчета, които да им попречат на взаимното щастие.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар