Емануела проговори за третата си бременност: С бебетата бях до тук! (Разкри цялата истина)

Гласувайте за статията

Емануела проговори за бебетата си, чака ли трето наистина?

Емануела проговори за третата си бременност. Певицата за първи път коментира слуховете, че може би е бременна от приятеля си, въпреки че те циркулират от много време в общественото пространство.

Изпълнителката категорично отрече слуховете, че ще става отново майка и заяви, че отдавна й е минало времето да ражда нови деца.

„Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и двамата имаме деца и няма смисъл да правим повече.“, коментира Емануела, пишат от plovdiv24.bg. В момента звездата е посветена единствено на каузата да докаже, че е достатъчно добър и отговорен родител, за да запази родителските си права, а не да се занимава с грижите около нови бебета.

Изпълнителката минава през истински кошмар в момента, след като столичен съд разпореди отнемане на родителските й права. Според магистратите, фактът, че певицата работи нощем поставя детето в риск и тя не може да полага адекватни грижи за него. По тази причина детето бе поверено на баща му Митко Динев. Жест, който тотално вбеси звездата и тя поведе тежка съдебна битка за детето.

В момента певицата се бори именно да запази правата върху сина си и едва ли й е до трети наследник. И нито е бременна, нито е качила килограми, пише още „България днес“. Но е под изключително сериозен стрес.

„Вярвам, че съдът ще постъпи правилно — мястото на едно дете е при неговата майка. И не приемам мотивите, че защото работя, и не мога да го гледам. Работя, за да имам пари, с които да го отглеждам и нищо да не му липсва“, споделя още изпълнителката.

Емануела категорична - без нови бебета сн. Инстаграм

Емануела категорична – без нови бебета сн. Инстаграм

Това, което най-много я вбесява, е фактът, че синът й най-често е поверен на грижите на непознати жени, когато е с баща си. И е категорична, че това не е грижовно отношение на заинтересован родител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар