Емануела проговори за раздялата с Елвиса: Някой измисля глупости (Вижте какво каза за отношенията им)

Емануела проговори за раздялата с Елвиса: Някой измисля глупости (Вижте какво каза за отношенията им)
3 (60%) 2 votes

Емануела проговори за раздялата си с Мартин Елвиса

Емануела разкри какво се случва в личния й живот. Певицата коментира слуховете от последните дни, че се е разделила с половинката си Мартин Николов, известен като Елвиса.

„Не сме се разделили с Мартин! Измислят се някакви глупости за връзката ни, които нямат нищо общо с реалността.“, категорична е звездата.

Според наложения слух от последните дни двамата имали различни представи за живота си, което довело до срив в отношенията им. В крайна сметка решили да прекратят интимните си отношения, за да могат да останат поне приятели.

„Това е много добър сценарий. Откъде да си купя билет за премиерата?“, заяви иронично Емануела, намеквайки, че често по неин адрес се измислят всевъзможни истории, които често не отговарят на истината.

Емануела и Мартин Елвиса

Снимка: България днес

Фолкаджийката е обвинена, че често лъжела Мартин и в един момент той не издържал и я напуснал. Елвиса решил да се върне при жена си, която зарязал заради любовта си към певицата. Да, ама не! Нито си е тръгвал от Емануела, нито се е върнал при жена си.

Елвиса е син на известния нотариус Мариета Николова, като 34-годишният мъж има дете. Въпреки това изкусителната фолкпевица му завъртя главата. Емануела дълго време ревниво пазеше връзката им в тайна. Според певачката, колкото повече се знае за личния й живот, толкова по-трудно ще й бъде да го опази.

По непотвърдена информация Елвиса е разделен от близо две години с половинката си Гергана, с която имат дъщеря на 10 години. Емануела не е била причината за раздялата със съпругата му, предават от България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар