Емануела проговори за годежа: Сватба няма да има! (Вижте какво разкри и за бившия си)

Гласувайте за статията

Емануела призна, че сватба няма да има, с Мартин ще си живеят така – сгодени и влюбени

Емануела успя да шокира хилядите си фенове, които тръпнат в очакване да я видят булка. Певицата преди ден даде интервю на Гала и разкри, че няма намерение да минава пред олтара.

Снимка: Инстаграм

Въпреки, че сама предложи на Мартин Никол брак фолк фурията мисли, че ако вдигне сватба ще привлече негативна енергия. И вълшебната приказка, в която живее с любимия си ще свърши.

Снимка: Инстаграм

Тя призна, че Елвиса щял да й предложи брак на 1 юни. Когато двойката прави една година от както са заедно. Но певицата го изненадала с дръзката си постъпка. Марти бил харесал годежен пръстен за половинката си. Но тя отказала с довода, че немотията в България е голяма и не иска да се кичи и фука със скъпарско бижу за много хилядарки.

Еми смята да си стоят сгодени и да не им завиждат на щастието. „То си е само за нас”, отсича красивата фолк изпълнителка.

Зеленооката фурия отговори и на въпрос на водещата няма ли да спре войната и с бащата на Мити – Митко Динев. Емануела сподели, че когато малкия се родил бившият й приятел бил грижовен татко. Нещо обаче се объркало и милионерският наследник спрял да се интересува от хлапето.

Снимка: Инстаграм

Тя сподели, че във фамилията Диневи нито една порядъчна жена не може да издържи дълго. Емануела с усмивка на лицето коментира, че ако тръгнеш из свети Влас и не срещнеш поне 100 баджанаци значи избраницата ти не е за теб.

Доказателство за този факт била и новата любовница на бившия й. Тя била „майсторка на спорта” пошегува се чаровната пайнерка. Явно в рода Диневи харесват разорани ниви …, предават от lifeonline.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар