Емануела призна: Влюбвам се в Борислав! (Вижте обяснението й)

Гласувайте за статията

Снощи Емануела и Борислав Комсийски свалиха маските.

След като влезе с тайната мисия да се прави на гадже на милионера Борислав, Емануела бе по-искрена от всякога и разкри какво наистина чувства към него. Големия брат обяви мисията им за неуспешна, защото някои от съквартирантите се усъмниха в истинността на чувствата им, но май именно тази игра ще се окаже преломен момент в отношенията им.

Определено и на Емануела, и на Борислав не им липсва самочувствие. И двамата са млади, красиви и успешни. На пръв поглед – идеалната двойка. Двамата няколко дни разиграваха театър, влизайки в ролята на адски влюбена двойка. Но дали всичко бе само постановка? И с просто око бе видимо, че между тях прехвърчат искри и то не на шега. Певицата се засрами от подмятанията на Комсийски, че май наистина е хлътнала по него.

С притеснение, което е неприсъщо за нея сподели, че е нормално да почувства нещо, след като няколко дни са били все един до друг, докосвали са се, целували са се. Въпреки това никой от двамата не посмя да заяви в прав текст на другия какво чувства, колкото и да е очевидно. Но преди Големия брат двамата ВИП съквартиранти си позволиха да разкрият истинските си чувства.

Емануела откровено сподели в изповедалнята, че има чувства към Борислав. Тя не скри, че го харесва, защото вижда в него качества, които не открива в другите мъже. Определи го като добросърдечен и „пич“. Красавицата е видимо объркана и не крие, че е флиртувала с него и сега не е много наясно с чувствата си, но е сигурна, че те съществуват.

В отговор на нейните думи дойдоха и признанията на Борислав, който също не скри симпатиите си към певицата. С усмивка на уста той сподели, че смята Емануела за много красива както в лице, така и в тяло. Подчерта, че му допада това, че не се гримира много, защото и без това си е хубава.

emanuela borislav1

След тези признания насаме с ВИП Брадър, двамата влюбени се върнаха сред останалите, които не спират с подмятанията си за това как уж на шега, пък накрая ще вземе да излезе нещо истинско между тях. А, както се вижда, нито Борислав, нито Емануела имат нещо против!

emanuela borislav2 emanuela borislavf

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар