Е, браво! Емануела показа прелести на рождения си ден!

Гласувайте за статията

За щастливия повод я уважиха бившият й приятел Денис Касъмов, Джордан, но не и настоящето й гадже

емануела

Емануела шокира с тоалет

Емануела шокира гостите на рождения си ден, но не защото се появи без гаджето си Никола, а заради провокативния си тоалет. Певицата бе облечена в дълга черна рокля, която обаче бе доста изрязана около ханша, а поради липсата на сутиен, лъсна и бюстът на рожденичката.

Силиконовата й гръд не може да издържи на напрежението и цяла вечер обираше погледите, писа HotArena.net. Емануела в действителност има импланти и поради големия им размер, нямаше как да не се покажат през роклята.

По принцип тази гледка е нормална за певиците, но когато те са на участие. С подобна визия привличат не само повече фенове, но и бакшиши. Но за рожден ден не е особено подходящо, шушукаха гости на празненството на Емануела.

За щастливия повод я уважиха бившият й приятел Денис Касъмов, дуетната й половинка Джордан, Борис Солтарийски, колежката й Джина Стоева и други.

На празника така и не се появи сегашното й гадже Никола, с когото ту се събират, ту се разделят. Емануела твърди, че в момента са заедно и Никола й подарил най-вълнуващия подарък. Но какъв е – не стана ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар