Емануела попиля съквартирантите във ВИП Брадър: Всички сте смотани (Вижте как ги нареди)

Емануела попиля съквартирантите във ВИП Брадър: Всички сте смотани (Вижте как ги нареди)
4.5 (90%) 2 votes

Емануела не крие, че не харесва по-голямата част от участниците във ВИП Брадър

Емануела нареди жестоко другите в шоуто

Емануела попиля съквартирантите във ВИП Брадър. Певицата от самото си влизане в шоуто заяви, че няма да прави никакви опити да се харесва на останалите и ще се държи така, както и в реалния живот. И действията й с всеки изминал ден го показват. В епизода снощи тя в прав текст заяви на останалите, че са смотани, с което ги хвърли буквално в ступор.

Емануела попиля съквартирантите във ВИП Брадър

Емануела попиля съквартирантите във ВИП Брадър

Ути Бъчваров дори заяви, че тя била някаква пикла и нямала право да ги обижда така. А повод за гнева на певицата стана отказа на Христо Живков да участва в седмичната мисия, тъй като трябвало да се целува с нея. Актьорът категорично отказа да се включи и с това провокира ВИП Брадър да им наложи невиждани в историята на шоуто санкции.

Вместо да скочат срещу него обаче, останалите съквартиранти се оказаха по-ниски и от тревата и заявиха, че той бил в правото си да постъпи така, понеже е голяма звезда и е снимал с Мел Гибсън.

Това естествено, вбеси Емануела, която заяви, че ако тя провали мисия, всички ще се нахвърлят върху нея. И за да ги подразни, си запали от цигарите, с което допълнително нагнети напрежението и накара от продукцията да наложат нови санкции на участниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар