Емануела подкара мощен джип от Елвиса (Вижте как я глези)

Гласувайте за статията

От няколко дни Емануела се фука с поредната си доста скъпа придобивка.

Напоследък кариерата на Емануела върви стремглаво нагоре. Това й позволява стандарт на живот, за какъвто преди само си е мечтала. И така, изненадващо за всички, тя смели белия си и лъскав Мерцедес за по-нов, по-мощен и по-скъп джип BMW.

Возилото е последен модел, пълно с всички екстри и струва няколко десетки хиляди. Емануела със сигурност може да си позволи подобна кола. Но пък не е ли по-добре, ако има кой да й я купи?! В последните седмици името на скандалната певица се спряга с това на женения нотариус и покер играч Мартин Николов. Заговори се, че господинът с прякор Елвиса, така е хлътнал по синеоката красавица, че е на крачка от разтрогване на брака със съпругата си Гергана.

Не е ясно точно как е станало запознанството между двамата. Най-вероятно е било в някой клуб. Мартин е виден бохем, който обича да демонстрира възможности. Със сигурност Емануела не е останала безразлична към този факт. Прави впечатление и че напоследък тя само загатва за наличието на нов мъж до нея, но така и не иска да разкрие неговата самоличност, пише pik.bg.

Емануела не иска да се разбира за подаръка

Емануела не иска да се разбира за подаръка

Явно освен за огромните букети с рози, Мартин Елвиса се е бръкнал и доста по-дълбоко в джоба си, за да зарадва любовницата си. Според официалната версия, която Емануела разпространява в обкръжението си, джипът сама си го е купила. Продала е белия Мерцедес и е доплатила за новото возило. Но защо ли все така се съмняваме това да е истина и просто да прикрива щедростта на все още женения Николов…

Елвиса със съпругата му

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар