Емануела отвя моделките с убийствени крака (Вижте какви бедра показа – Горещи снимки)

Емануела шашна с изящни бедра, певицата сложи в джоб моделките

Емануела показа нови горещи снимки в профила си в Инстаграм. Фолк дивата изуми с убийствените си крака в нова фотосесия.

Певицата отдавна е известна, че има удивително тяло, но скоро не бе демонстрирала елегантните си форми. Феновете й останаха без думи когато видяха перфектните й бедра в оскъдно еротично облекло. Никой не може да повярва, че тази жена с тяло на модел е родила не едно, а две деца.

Според мнението на почитателите на Емануела тя спокойно може да се конкурира с участничките в конкурса „Мис свят”.  Да не говорим за състезателките на Мис България, от които едва ли има някоя по-достойна от нея да се окичи с титлата.

Емануела по-гореща от всякога в еротична фотосесия
Снимки: Инстаграм

В горещата фотосесия Еми позира само по боди от дантела и жартиери, с което успя да вдигне кръвното на мъжката половина от последователите си в социалната мрежа. Които с разтуптени от гледката сърца казват, че краката и са толкова дълги като магистрали, предават от hotnews.bg, цитирайки „България днес“.

Скоро певицата си сложи нов силикон, за който някои твърдяха, че й е подарък от Елвиса. Тя разби на пух и прах клюките по свой адрес като заяви, че сама си плаща придобивките.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.