Емануела остава без работа след скандала с Христо Живков (От Пайнер бесни на певицата)

Гласувайте за статията

Емануела тепърва ще усети последствията от грандиозния скандал, който забърка.

Затваряйки се на пияна глава в тоалетната с Христо Живков, Емануела надали е подозирала какво ще й се стовари на главата в последствие. Първо тя си понесе гнева на всички съквартиранти, начело с актьора, а след това стана жертва на собственото си разкаяние. В изолацията, в която е в момента, надали си дава сметка за измерението на гнева към еня, който нарасна и извън Къщата.

В социалните мрежи тоалетните изпълнения са една от най-дискутираните теми от понеделник насам, а хората са единодушни – постъпката на Емануела е срамна и недостойна, особено за майка на две деца. Дори някои от феновете й скочиха срещу действията й и тръгнаха да й четат морал. Изпълнителката с изумрудените очи определено е една от любимките от поп-фолк жанра, но от онази вечер акциите й драстично спаднаха.

Тези пък, които попринцип са с негативно мнение към чалгата и нейните представителки, сложиха всички под общ знаменател и издигната Емануела до събирателен образ на „чалгаджийките“ и техния нисък морал. Мнозина се възмущават как може популярна жена да прави нещо с пиян-залян мъж, който е влязъл в тоалетната да задоволи физиологичните си нужди, и то без предпазни средства, определяйки тези действия за гнусни, пише blitz.bg.

Недоволството на фенове и противници на поп-фолк жанра и Емануела, в частност, достигна и до музикалната компания, която я продуцира. От близо година тя е част от Пайнер и определено кариерата й е в подем, участията й са повече от всякога, както и приходите. За нейно съжаление, това много скоро може да се промени и тя да удари дъното.

Емануела може да е аут и от Пайнер

Емануела може да е аут и от Пайнер

Митко Пайнера е останал не по-малко скандализира от кадрите с неговата певица и само чака да излезе от Къщата, за да я нахока едно хубаво. Той от началото не е бил склонен да влиза в риалити формата, защото много добре знае как всеки имидж се срива с него. Въпреки че все пак е склонил и е дал картбланш на Емануела, тя определено не е опровергала доверието му и като нищо може да литне от Пайнер заради тоалетните си изпълнения с обвинения за уронване на имиджа на компанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Емануела остава без работа след скандала с Христо Живков (От Пайнер бесни на певицата)”

 1. Яна

  Ное. 03. 2016

  Естествено ще се ,че ще е иска да я махне. Все пак човека е бизнесмен на високо ниво. И не би позволил някаква пикла ( пък тя даже и да му печели пари ) да му подкопава авторитета на компанията му. Той трябва да покаже , че самия бранш не подкрепя такова поведение , като нейното. Все пак има и други изпълнители , за които трябва да мисли.

  Reply to this comment
 2. Киро Тенекето

  Ное. 04. 2016

  Глупости говориш Яцо и не виждам нищо лошо да е направила Еамнуела, освен че му вдигна рейтинга на пайнера 😀

  Завиждай!

  Reply to this comment

Добавете коментар