Емануела по-обичана от Галена и Преслава (Вижте как ги засенчи)

Емануела по-обичана от Галена и Преслава (Вижте как ги засенчи)
5 (100%) 1 vote

Емануела по-обичана от Галена и Преслава

Емануела засенчи Галена и Преслава. Въпреки че преди седмица двете певици отпразнуваха тържествено 10 години юбилей откакто работят в компанията, най-новата звезда на музикалната компания ги бие по популярност.

Пайнерката, която още няма и петилетка откакто е начело в списъка на музикалната компания, жъне огромни успехи. Най-голяма любов обаче й засвидетелстват феновете, които я избраха за музикален идол на 2018-та година, пише signal.bg.

От проведената анкета на изданието става ясно, че Емануела е най-обичаната изпълнителка в поп фолка. Втора след нея се класира Галена, а далеч назад остава Преслава. В последно време фаворитката на Митко Димитров отдава предпочитанията си на семейството и бебето Паола, а не на почитателите си. И въпреки че преди дни Преслава пусна нова песен, с която направи щастливи много от почитателите си, факт е, че певицата губи позиции по популярност.

Емануела бързо успя да грабне сърцата на феновете и на заклетите почитатели на фолка. И то още след като премина в компанията на инженер Димитров. Тя не само се раздава по участия, но и не страни от феновете си — раздава автографи, снима се с тях, редовно общува с почитатели в социалните мрежи и прави наистина запомнящи се изяви, в което и шоу да влезе.

Емануела засенчи Галена и Преслава сн. Инстаграм

Емануела засенчи Галена и Преслава сн. Инстаграм

За разлика от нея, Галена стои далеч от всякакви риалити формати. Преслава пък влезе в две предавания „Като две капки вода“ и „ВИП Брадър“, но докато в първото се изложи като певица, във второто успя да предизвика не един и два скандала, благодарение на Моника Валериева и Светлана Василева. Емануела, която също забърка не един и два скандала във „ВИП Брадър“ въпреки това не изгуби подкрепата на публиката. Мнозина се чудят, след гастролите в риалити форматите, дали няма да реши да се пробва и в музикалното шоу „Като две капки вода“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар