Емануела с нов любовен татус в чест на Елвиса (Вижте как му се обясни в любов + Как го награби публично – Снимки)

Емануела с нов любовен татус в чест на Елвиса (Вижте как му се обясни в любов + Как го награби публично – Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Емануела си направи нов татус в чест на гаджето си

Емануела и Елвиса не пропуснаха да се награбят в столична дискотека

Емануела с нов любовен татус в чест на Елвиса. Певицата държи да покаже по всички възможни начини колко е влюбена в новия си. И след като си татуира буквата му на доста интимно място, сега тя си изрисува и зодията му – Козирог.

Рисунката e на видно място, точно под пъпа на звездата. Която побърза да се похвали с новата си придобивка. Самият Мартин вече има любовна татуировка с Емануела. Преди малко повече от месец на лявата му ръка се появи буквата Е, в чест на половинката му.

Самата тя също си е татуирала неговата буква, но на доста по-интимно място. „Бих качила и моята, но е на място, на което „М“ не се показва!“, споделя с усмивка тя.

Любовните татуси двойката си подари за Свети Валентин, заедно с екскурзия до Дубай. Очевидно обаче любовта на изпълнителката е толкова силна, че тя е решила да продължи с рисунките в чест на избраника си.

Емануела и ЕлвисаС когото се познават от 17 години, но искрата между тях пламва едва миналото лято. Първоначално те се опитваха да крият връзката си от папараците и феновете, но в последствие решиха, че от това няма смисъл.

Към днешна дата те са по-влюбени от всякога, а Мартин при всяка възможност е неотлъчно до любимата си по време на участията си. Двамата бяха заедно и в столичния клуб The 1 Exclusive, където Емануела имаше участие в петък вечер.

Между отделните й изпълнения те не пропускаха да демонстрират близостта си и да се целуват, за кеф на феновете, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар