Емануела насмете Коцето заради флирта с Линдарева: Какви ги вършиш, бе! (Вижте как унижи и Зорница)

Гласувайте за статията

Емануела насмете Константин заради флирта му със Зорница Линдарева

Емануела постави Зорница Линдарева на мястото й задето се усуква около женения певец

Емануела насмете Константин заради флирта му със Зорница Линдарева. Певицата влезе за кратко в Къщата на Биг Брадър Most Wanted, за да участва в купона по случай рождения ден на Джино. Но за краткото време успя да постави на мястото както певеца, така и нахалната манекенка. Която дори не се опитва да скрие, че го сваля.

„Какви ги вършиш, бе!“, възмутено заяви звездата на Пайнер към колегата си. Който не успя да й отговори, тъй като осъзна, че доста е сгафил пред жена си с флиртовете с Линдарева. Които вече далеч не са безобидни.

И за да бъде пределно ясна, Емануела на висок глас заяви, че в живота на Константин има три жени. „Най-важната жена в живота ти е дъщеря ти, после е жена ти. Трета съм аз. Толкова. Няма място за четвърта.“, обяви красавицата, така че да бъде чута и от манекенката.

ЕмануелаЛиндарева обаче не само, че не си взе поука, ами продължи с авансите към певеца. Тя го награби преди той да тръгне за участие, като настоя да я събуди след като си дойде, без значение по кое време.

Безочливите й аванси дойдоха в повече дори и на другите съквартиранти и те също не скриха възмущението си. „Ако ти имаш мъж и някоя пачавра дойде да му се усуква?“, в прав текст заяви Динко. На което Зорница можа само да се изхили, без изобщо да му даде адекватен отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар