Емануела напуска ВИП Брадър заради изпълненията с Христо (Вижте реакцията му)

Гласувайте за статията

След отмъщението, за Емануела дойде и разкаянието.

Тежката вечер на алкохолно опиянение и тоалетни изпълнения на Христо Живков и Емануела бе последвана от много по-тежко утро на равносметка. Фолк певицата определено удари в земята всички видни любители на алкохола в Къщата, изпивайки завидно количество текила и водка и успявайки да запази доста по-добро самообладанието от актьора. Заключването им в тоалетната, където няма камери, доведе до куп коментари и критики, а двамата главни герои определено имат доста бели петна от резила.

Емануела самонадеяно заяви в изповедалнята, че е искала да постави Христо Живков на колене и да докаже, че не е никакъв мъж. След това разкри, че не го харесва и не е изпитала нищо по време на интимните сцени, което озадачи мнозина. На сутринта след запоя обаче, тя рязко обърна палачинката. Будейки се в замаяно състояние и с жесток махмурлук, тя започна да се чуди защо й е трябвало да пие толкова и какво точно е търсила в тоалетната с Ицо.

Фолк певицата разкри, че никога не се е напивала толкова тежко през живота си и сега й се губи конкретната причина за действията й. В помощ на Емануела за изясняване на белите петна се притече най-вярната й дружка Миглена Ангелова, която на дълго и на широко й обясни какво се е случило и каква е била реакцията на съквартирантите, като не пропусна и най-дребните детайли от доноса.

Истината определено накара Еми да се хване за главата и да се зачуди къде й е бил акъла да върши подобни глупости. Тя започна да се вайка за това как тоалетните изпълнения ще се отразят на имиджа й и отдаде вината за случилото се на алкохола, но все пак всички са наясно, че именно тя стартира надпиването и това й оправдание някак издиша.

В изблик на отчаяние и разкаяние Емануела дори заяви, че много се е изложила и смята да си тръгне доброволно от ВИП Брадър в понеделник. Някои от съквартирантите започнаха да я разубеждават, като Рени я скастри да спре да говори глупости, а Миглена заяви, че от разкаяние след свършен факт няма смисъл и че форматът е виждал къде-къде по-големи резили.

Освен певицата, Христо Живков също се разяждаше от угризения на съвестта и за малко не се разплака в изповедалнята. Той разкри, че отвън има жена, с която се вижда веднъж на няколко месеца и се притеснява, че излъчените кадри ще сложат край на връзката им. Започна да се чуди какво ще обясни на дамата, а Големия брат му каза, че няма какво да се чуди, защото трябва да каже истината.

Емануела не помни много от онази вечер

Емануела не помни много от онази вечер

hristo

Христо се жалваше на Надя колко безпощадна е Емануела

А за Христо истината е следната – той така се е напил, че му е станало адски лошо и е влязъл в тоалетната, за да повръща. След това е бил толкова неадекватен, че въобще не се е осъзнавал какво се случва. Само разбрал, че Еми влиза при него, затваря вратата и започва да се смее и да го гледа с нейния „доминиращо-лукав“ поглед. С тези си думи Живков навежда на мисълта, че всичко зад вратата е било една инсценировка на Емануела, която определено постигна целта си, но май на прекалено висока цена.

hristo emanuela

Въпреки всичко, певицата смята, че Живков си го заслужаваше

emanuela1

Емануела се ожалва на всички

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар