Емануела напуска „Ара“ след скандала с Джина Стоева?

Емануела напуска „Ара“ след скандала с Джина Стоева?
5 (100%) 1 vote

Емануела захапа „Ара“ и Алисия, нямало пари за нея

И Емануела не остана безучастна към случващото се в „Ара“. Певицата няла масло в огъня като заяви пред феновете, че е най-добре да се обърнат към Виктор Касъмов по темата, защо не прави нови песни. А в социалните мрежи дори тръгнаха коментари, че може да е следващата, която напуска компанията.

Отново обект на нападките е не само Алисия, а и продуцента Виктор Касъмов. Поп фолк фурията Емануела, бясна от случващото се в музикалната компания, индиректно го нападна. Съвсем в неин стил, тя отправи апел към верните си фенове, които се чудят, защо не показва нещо ново. Тя ги посъветва да се отнесат към продуцента Виктор Касъмов по въпроса кога и за нея ще има нова песен. Певицата заяви, че не знае кога ще има пари за нейни проекти, с което само допълнително наля масло в скандала между Джина Стоева и Алисия.

Феновете на певицата вече тръгнаха с препоръки да напусне компанията. Предвид ситуацията във фирмата, няма да е изненадващо, ако зеленоокото изкушение реши да се присъедини към отбора на Пайнер.

Емануела напуска Ара?

Емануела напуска Ара?

От намека на Емануела става ясно, че в „Ара“ любимката е Алисия, която е непрекъснато лансирана, предпочитана, обгрижвана. Вече писахме за специалните привилегии, с които се ползва и които са забранени за останалите. Част от колежките й дори напуснаха компанията в знак на протест срещу протекциите над фолк звездата, пише „Билайф“.

Емануела не за пръв път се оплаква, че е потърпевша от специалното отношение на Касъмов към бившата футболна половинка, което явно не е от вчера или днес. Още преди години се говореше, че от лоялност към Алисия, той се е противопоставил на Емануела да снима в свой клип плеймейтката Николета Лозанова. Както е известно, двете бивши футболни половинки са баджаначки по отношение на Валери Божинов и Ники Михайлов.

Фенове я посъветваха да си тръгне от компанията

Фенове я посъветваха да си тръгне от компанията

И продуцентът не е искал да нарани егото на съперницата на Николета. Тогава той определи това твърдение като интрига, манипулация и слух, но като съберем две и две и вземем предвид случващото се сега в Ара Мюзик, не ни се вижда толкова измислено.

А скандалът се разраства. Тръгна си Джина Стоева, ред е на Ивена, преди това Теодора, сега изригна с възмущението си и Емануела. Нищо чудно да е следващата, която реши да напусне компанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар