Емануела ликува: Христо е в краката ми, не изпитах нищо! (Какво разкри певицата?)

Емануела ликува: Христо е в краката ми, не изпитах нищо! (Какво разкри певицата?)
5 (100%) 1 vote

Емануела наистина не прощава, когато я обидят

Фолк певицата Емануела винаги е твърдяла, че е истински скорпион и засегнат ли я жили до край. Изпълнителката обаче никога досега не бе показвала колко далеч може да стигне, когато е ядосана. Във ВИП Брадър обаче, тя извърши немислимото, за да отвърне на удара. И доказа, че изобщо не й пука за общественото мнение и морал, когато иска да си върне на някого.

„От самото начало Христо се издаде, че ме харесва, но не престана да ме обижда. Накрая се озова в краката ми и маската му се разби на хиляди парченца“, разкри фолк звездата.

Тя откровено си призна, че умишлено го е напила и се е престорила на пияна, а след това му е спретнала целия този спектакъл в тоалетната. „Не изпитах нищо. Но той получи наистина суров урок“, разкри още изпълнителката след преживяното.

Самият Христо я определи като хищник, който си е показал ноктите. „Исках да й дам урок. Знаех защо ме напива, но вярвах, че ще успея да й дам урок. Тя се оказа опасен хищник“, споделя той. Както е известно, от самото начало съквартирантът се държи пренебрежително към певицата и се отнася с нея, все едно не заслужава грам уважение или внимание.

Емануела побесня, заради факта, че я оценява единствено по публичния етикет, който й се лепи и с малко женски трикове го просна в краката си, унижавайки го пред всички. „Той не спираше да повтаря колко е велик и колко обича приятелката си. Дори провали мисията ни. Аз пък му показах какъв мъж е наистина и колко струва“, допълни още певицата.

И докато в социалните мрежи половината я поздравяват за дързостта й, другата половина от зрителите са готови да я линчуват. „Що за безобразие — майка на две деца, да върши такива мерзости. Това е нечувано“,възмущават се от публиката.

Емануела проговори за спектакъла с Христо Живков

Емануела проговори за спектакъла с Христо Живков

Не една и две жени обаче поздравих певицата, че е натрила носа на актьора и то с типично женски оръжия…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар