Емануела и Христо Живков го направиха в тоалетната на ВИП Брадър! (Пикантни подробности)

Емануела и Христо Живков го направиха в тоалетната на ВИП Брадър! (Пикантни подробности)
5 (100%) 2 votes

Емануела и Христо Живков стигнаха до края в Къщата на ВИП Брадър

Емануела и Христо Живков не оставиха съмнения какво се случва зад затворената врата на тоалетната

Емануела и Христо Живков стигнаха до края във ВИП Брадър! Певицата и актьорът се отдадоха на вихрени страсти зад заключената врата на тоалетната в Къщата, а стоновете им не оставиха особени съмнения какво точно се случва извън обсега на камерите.

Емануела разкри истинското лице на Христо Живков

Емануела разкри истинското лице на Христо Живков

По всичко изглежда, че сексът в Къщата не е мираж, въпреки, че Живков упорито твърдеше, че не може да понася изпълнителката. Нещо повече, той заяви, че не желае да спи в едно помещение с нея и дори отказа мисия, понеже щеше да му се наложи да я целуне.

Всичко това сериозно засегна Еми и тя реши да му го върне тъпкано. Още повече, че музикалната звезда беше убедена, че Христо я харесва като жена. За да унижи актьора, тя му предложи надпиване с текила. Христо самонадеяно заяви, че е спец по алкохола и никой не е в състояние да се мери с него. Тъй като, по думите му, е „затворил много барове в Мексико“.

Както коментират онлайн потребителите обаче, изглежда баровете там затварят доста рано. Тъй като Живков се напи и започна най-безцеремонно да опипва уж неприятната му Емануела.

Кулминацията на цялата вечер беше моментът, в който двамата се затвориха в тоалетната. И от вътре се чуха издайническите стонове. Дали дамата действително са стигнали до края или Емануела просто е симулирала, за да покаже истинската същност на холивудската звезда, можем само да гадаем.

Но е факт, че след случилото се съквартирантите от отбора на т.нар. „интелектуалци“ в шоуто, останаха доста разочаровани от поведението на Живков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар