Емануела и Митко Динев разделени? (Певицата изригна в социалната мрежа)

Емануела и Митко Динев разделени? (Певицата изригна в социалната мрежа)
5 (100%) 1 vote

Емануела и Митко Динев разделени, подобен слух вече витае в публичното пространство

Повод за това даде самата Емануела с изригването си в социалната мрежа. Поп фолк певицата не за пръв път използва мрежата като отдушник на емоциите си. При всяко по-сериозно сътресение и разочарование от нещо или от някого, тя веднага поства във Фейсбук послание, бъкащо от завладялите я емоции.

Емануела

Емануела и Митко Динев разделени?

Особено, ако разочарованието е свързано със семейството и с мъжа до нея. От Hotarena.net твърдят, че напоследък много често се случва да избухава в мрежата, когато е скарана със сегашната си половинка Димитър Динев, бащата на малкия й син.

А според запознати, доста често Емануела и богаташкият наследник стигат до кавга, като напоследък скандалите избухават почти всеки ден.

Посланието на разочарованата поп фолк фурия звучи и малко заплашително. Всички мъже за нея са еднакви, минават, отминават и ги забравя. Дали в това число вече е и Митко Динев… Емануела

А довчера самата Емануела пускаше снимки от курортния комплекс на Диневи, като демонстрираше как тъне в разкош и колко е обгрижвана от всички. Как от терасата на луксозния си апартамент се любува на морските вълни край частния плаж на фамилията, как се е отдала на семейното си щастие и за да е пълна идилията, дори е ограничила участията си до близки дестинации по морето. А колежките й завидяха на късмета.

Но явно не всичко е било по мед и масло. Запознати споделят, че най-вероятно недолюбващият я кандидат-свекър нещо я е вкиснал, а синът му го е подкрепил. А сега чаровницата се цупи и се прави на жертва. И е готова на крайни умозаключения. Като по този начин сама подклажда слуховете за раздяла с богаташкия син.

И ако не се вземе в ръце, Емануела е на път да преживее отново разочарованието на поредната раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар