Емануела и Митко Динев заедно за РД на сина си (Фото от празника на Мити)

Гласувайте за статията

Емануела и бившият й се събраха за 5-ия рожден ден на сина си

Емануела пусна мило фото в социалната мрежа от рождения ден на сина си. Момченцето скоро навърши пет години и получи приказно парти за празника си.

Майката на рожденика написа в Инстаграм към снимката „Рожден ден на Мити”, с което зарадва многото си фенове. Незнайно защо обаче забави публикуването й с цели 10 дена. На нея се вижда как хлапето е седнало в татко си, който го е гушнал и с Емануела го целуват по двете бузки.

Мити на Емануела е голям сладур
Снимка: Инстаграм

Мити бе като малък принц на рождения си ден. Малчуганът, който расте като голям красавец бе изненадан с тематичен купон. Освен с тортата с голяма синя цифра 5 бе зарадван с куп подаръци и лакомства под формата на любимите му анимационни герои.

Да припомним, че Емануела Цветкова и богаташкия наследник Димитър Динев през лятото водиха война за попечителството на сина си. Между двамата имаше голямо напрежение заради решението на съда да отсъди родителските права в полза на таткото, вземайки предвид по-добрите условия на живот, които той може да му предостави.

Певицата естествено не бе съгласна и сподели, че ще се бори до край, за да си върне детето. Но явно заради Мити младите родители са стигнали до някакъв компромис и поне на вид са се помирили и са изгладили трудните си взаимоотношения, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар