Емануела и Константин се натискат зад кулисите на концерта на Планета (Горещи снимки)

Гласувайте за статията

Емануела и Константин нагорещиха до червено страстите не само на сцената, но и зад нея.

Въпреки че имат само една обща песен, Емануела и Константин станаха подозрително близки и не само, че се носят заедно по участия, а и демонстрират подозрително топли отношения, които трудно могат да влязат в графата „колегиални“. Фолк певицата е от по-малко от година в музикалната компания на Коцето, но определено е успяла да му влезе под кожата.

Наскоро се появиха дори и слухове за тайна афера между двамата изпълнители, които не спряха да купонясват заедно и да се прегръщат повече от нормално приетото. Константин не пропусна да се отбележи за рождения ден на Емануела с огромен букет, а точно в разгара на слуховете, че певицата ще раздели поредното семейство, двамата лъснаха на няколко селфита заедно със съпругата му Надя.

Така двамата поразсеяха слуховете за отношенията помежду си, но все пак е интересно как майката на двете деца на изпълнителя приема тези кадри, заснети зад кулисите на рождения ден на телевизия „Планета“. Дуетът бе избрал да се появи пред феновете си в пълен синхрон – черно кожено облекло с ексцентрични елементи. За Емануела това не е никаква изненада, но Коцето в последно време съвсем загърби небрежния си стил от преди години.

emanuela koceto4

Емануела и Константин

emanuela koceto1

Причината за приликата във визиите им е ясна – и двамата използват услугите на една и съща стилистка – Ива Атанасова. Сходствата са напълно целенасочени, но облеклото остава леко на заден фон пред позите, които изпълнителите заемат пред камерите. Емануела принципно вече не учудва с палавото си поведение, което не познава граници, но все пак е малко изненадващо подобно държание с омъжен колега. Определено не може да им се отрече, че да добри артисти и влизат повече от добре в роля, но няма как с такава близост след това да се сърдят на слуховете за нещо повече от колегиални отношения.

emanuela koceto3 emanuela koceto2 emanuela konstantin emanuela koceto nadq

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар