Емануела и Димитър Динев разделени, тя се върна с бебето в София

Емануела и Димитър Динев разделени, тя се върна с бебето в София
4 (80%) 2 votes

Фолк певицата Емануела окончателно се раздели с Димитър Динев, не можа да му прости предателството

Фолкфурията Емануела заряза наследника на олигарха Динев и заживя сама с бебето. От два месеца певицата живее в апартамента си в столицата. Милионерският син изобщо не се вясва при нея, а се подвизава на Свети Влас.emanuela4

Още след раждането на детето двамата влюбени заживяха в дома на Емануела, противно на слуховете, че тя иска да се докопа до паричките на богатия бизнесмен. Дори реално се наложи Емануела да се грижи за  семейният бюджет, тъй като олигархът Динко Динев спря кранчето на непокорния си син.

Милионерът не одобри от самото начало снаха си. Изпадна в потрес след новината, че Емануела е бременна и чака от Динев-младши дете. Дори се носят слухове, че богаташът до ден днешен не е благословил наследника на сина си и своя първороден внук.

В началото на това лято Митко Динев замина при своето семейство на морето. Емануела и бебето го последваха, заради изявите на чалга изпълнителката за летния сезон. Само, че отношенията между двамата млади родители не издържали на напрежението и вече двамата от края на август живеят разделени.

Противно на очакванията, Динев-старши съвсем не се зарадвал на наследника на своя син и на неговата майка. Той не ще и да чуе за Емануела, а камо ли да я приеме в семейната фамилия.

Според слуховете масло в огъня наляло решението на Динко Динев да прости на сина си прегрешенията. Условието, което постави олигархът на Митко бе Емануела да не присъства на тържеството му по случай неговият половин вековен юбилей.

И наистина на бляскавия рожден ден присъстваха само ВИП-ове от целия хайлайф. А Митко Динев се появи сам, без Емануела на луксозното събитие.

Фолк певицата разбра за подлото предателство на своя любим. За да се подмаже на баща си и да се докопа до финансиране, Динев-младши отстъпи и не подкрепи майката на своето дете.

Емануела бясна стегна куфарите и се прибра с детето в столичния си дом, разказват светските клюкари из Свети Влас.

Само, че зелеоноката  красавица доказа на всички, че не е била по сметка с Димитър Динев. Тя се справя сама с бебето, което през януари ще стане на 1 годинка.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар