Емануела и Анелия в див скандал! Певиците ще се издерат от ненавист

Гласувайте за статията

Емануела и Анелия скарани, екс звездата от Ара смразена с пайнерката

Емануела и Анелия си обявиха студена война в „Пайнер“, а на фона на техните драми, изпълненията на Преслава и Галена са детска игра.

Двете певици от известно време са в много лоши отношения, а конфликтът назрявал от месеци.

Зли езици твърдят, че Анелия от дълго време си има едно наум спрямо Емануела. И по тази причина била и против приемането й в семейството на музикалната компания. От своя страна, брюнетката доскоро твърдеше, че много харесва бившата на Коко Динев. Докато наскоро не се разиграла пикантна ситуация в столичен ресторант.

Доскоро за сблъсъци между двете не ставаше и дума, а нито една от певиците не си позволяваше да се изказва критично за другата. В заведението обаче, очевидци станали свидетели на отношенията им, пише blife.bg, цитирайки „Телеграф“.

Двете колежки се засекли случайно, но не си разменили нито поздрав, нито приятелски усмивки. Всъщност контакт е имало, но само под формата на изключително остри погледи една към друга.

Двете дори от куртоазия не се поздравили и се разминали като непознати.

Спекулациите за спора помежду им са много, като някои гласят, че Емануела замисляла изгонването на Анелия от „Пайнер“. Според други заралийката била сърдита, че колежката й взима по-високи хонорари от нея самата.

Трети слух пък гласи, че Анелия е бясна на колежката си заради гадже. Във въпросното заведение обаче, певицата дошла в мъжка компания. И не изглеждало да е сърдита заради откраднат мъж.

Анелия и Емануела не се търпят

Анелия и Емануела не се търпят

Запознати с драмите в „Пайнер“, обаче смятат, че причината е друга. „Зложелатели са ги скарали най-вероятно. Има няколко човека, които имат полза от конфликтите между звездите. Те са красиви, амбициозни и известни. И очакват да получат признание за таланта си. Нормално е да се обидят и смразят, ако някой ги е оплел в разни интриги“, коментират служители на компанията драмата между Анелия и Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар