Емануела изригна срещу Елена Петрова: Боклук, тъп, плесенясал и грозен! (Вижте цирка)

Емануела изригна срещу Елена Петрова: Боклук, тъп, плесенясал и грозен! (Вижте цирка)
5 (100%) 1 vote

Емануела заля Елена Петрова с обиди

Емануела е бясна на актрисата, която я нарече пошла

Емануела изригна срещу Елена Петрова. Певицата не можа да понесе, че звездата от „Стъклен дом“ я нарече „пошла“ и при първа възможност реши да й натрие носа. При това по най-грубия възможен начин, с какви ли не обиди и цинизми.

Двете брюнетки се наостриха една срещу друга след като хубавата Елена скочи възмутена от участието на фолк певицата в сутрешното шоу „На кафе“.

Емануела„Гледам и се червя какви хора позволихме да се сдобият със слава…“, написа секс символът на българското кино по повод спявката с певачката в тв студиото. В предаването Емануела се изля надълго и нашироко по любимата си тема – за отношенията в семейството на мъжа, от когото има дете – сина на олигарха Динко Динев – Димитър и факта, че е сама, защото той не се грижел за нея. Актрисата пък сподели епизода с излиянията на Емануела във фейсбук, кръщавайки го „Лъжите на Емануела“.

Постът на Елена Петрова даде началото на невиждана с низостта си онлайн кореспонденция, в която Емануела пише: „Ей боклук, сега ще те разсипя! Ще пиша на моя сайт и ще ти срина репутацията. Тъпа, плесенясала и грозна си.“, реди изпълнителката. След което следват куп цинизми, които по обясними причини не можем да ви предадем, пишат от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар