Крадла! Емануела открадна „Ром пом пом“ от руски изпълнител

Гласувайте за статията

Авторското парче на певицата се оказа поредната й кражба

Поредната нагла кражба в поп фолка бе разкрита тези дни. Най-новия хит на фолк дивата „Ром пом пом“ Емануела се оказа откраднат от руски изпълнител.

Емануела открадна "Ром пом пом" от руски певец

Емануела открадна „Ром пом пом“ от руски певец

Наблюдателни меломани разкриха, че фолк певицата е „заела“ песента от руската звезда Shamil. Още с първите тонове става ясно, че именно това е оригиналът на парчето, което Емануела обяви за свое. В множество интервюта певицата се хвалеше, че парчето е по нейна идея и е композирано от нейния екип. Както се оказва обаче Емануела за пореден път го е откраднала.

Във видеото певицата се въплъщава в ролята на блондинка, африканка и дори става гологлава. Дръзките и въплъщения определено предизвикаха вниманието на слушатели и почитатели, но не задълго. Дори феновете на Емануела са възмутени от наглата й кражба, пишат от megalife.bg.

„Заради такива като нея, на фолк певиците им се носи лоша слава“, ядосват и колежки на звездата. И макар фолк певицата да не единствената, която се излага по този начин, постъпката й за пореден път доказва колко струват чалга звездите.

„Толкова ли не може да измисли нещо оригинално, а все краде чужди идеи“, възмущават се меломани. И твърдят, че изпълнителката вече губи всякакво чувство за мярка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар