Емануела изплака във ВИП Брадър: Махнах си гърдите като Анжделина Джоли!

Гласувайте за статията

Емануела стъписа съквартирантите с истината, която разкри.

От както се присъедини към ВИП компанията Къщата, Емануела не веднъж е била център на внимание и обект на доста коментари и критики, най-вече по отношение на външния си вид. Певицата е свикнала да бъде обсъждана персона и демонстрира, че е над нещата, а и се оказва, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

Наскоро Емануела сподели с Ирина Тенчева, че се е вторачила в носа си, който прилича на клюн, и ще вземе да се оперира като излезе. От там се повдигна темата за корекциите й, която стана актуална и в последния епизод на ВИП Брадър. Именно снощи певицата направи шокиращо признание, за което надали някой от присъстващите е подозирал.

Типично в свой стил, Емануела изстреля истината в прав текст и без недомлъвки. Тя остави съквартирантите с отворена уста, разкривайки, че двете й гърди се е наложило да бъдат премахнати, точно както на Анджелина Джоли преди години. В момента бюстът й е само и единствено силикон, а всичко вътре е отстранено.

Певицата разкрива, че това е било наложително, защото са се появили усложнения. Това е първият път, в който Емануела публично говори, че е имала подобен тип мамологично заболяване, довело до двойната мастектомия. През лятото тя увеличи бюста си повторно и мнозина я разкритикуваха за постъпката й, а други се любуваха на ефекта, без да знаят тежката истина зад интервенцията.

Емануела с неочаквано признание

Певицата сподели на Ирина Тенчева, че последното й поставяне на силикон е след раждането на втория й син. От тогава до ден днешен, а и за напред, тя ще трябва да си прави профилактични прегледи, за да следи за повторна поява на някакви образувания, които могат отново да й създадат проблем. Емануела определено успя да разчувства съквартирантите с тежката си история, но за финал не пропусна отново в свой стил да се похвали, че естествените й гърди са били толкова големи, че дори ги е намалявала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар