Емануела засенчи Светлана и Зорница с рокля за 10 бона! (Вижте как се барна за Брадъра)

Емануела засенчи Светлана и Зорница с рокля за 10 бона! (Вижте как се барна за Брадъра)
3 (60%) 1 vote

Емануела скри шапката на красавиците в къщата на Биг Брадър.

Снощи Емануела влезе за втори път в риалитито. Сега, обаче, тя бе с ролята на гост звезда, подготвила специален поздрав за рожденика Джино. Певицата изпя дуетните си песни с колегата си Константин. не пропусна и да му прочете лекция да внимава с Линдарева, както и да скастри самата Зорница.

А всички дами в Къщата останаха с отворена уста щом при влизането на Емануела. Фолк певицата успя да засенчи всички красавици, сред които най-проявени са Светлана и Зорница. Докато моделът залага предимно на пошла голота, а Василева го раздава по-скромна, откакто е с Гущеров, Фолк фурията, обаче, обра всички точки и ги накара да я гледат завистливо!

Още преди влизането си в Къщата тя с и щракна няколко снимки с елегантния и доста забележим тоалет, който е подбрала за тази по-специална изява. Става дума за къса яркочервена рокля, обсипана с хиляди пайети. Дрехата е от новата колекция на „Роберто Кавали“ и струва около 10 хиляди лева. Точно по джоба и вкуса на Луна, нали?!

Акцентът на тоалетът е върху пищния бюст на певицата, който пък остави безмълвен мъжката част от съквартирантите. Все пак, в последните дни и омръзна да гледат все бюста на Зорница Линдарева…

Емануела отново е неотразима

Емануела отново е неотразима

Миналата година Емануела сътвори истинска сензация с участието си във ВИП Брадър. И за този сезон на риалитито се говореше, че ще влезе в ролята на гост-звезда с престой от едва няколко дни. присъствието й в Къщата определено разчупи настроението, а и подейства отрезвително на тръгналия да залита по грешния път Константин!

Певицата обра точките в Къщата

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар