Емануела запозна новия си с Мити (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Емануела разкри как преминават лежерните й недели.

Въпреки препълнения си с участия график, Емануела винаги успява да намери време за любимите си мъже. Двамата й синове в последно време, обаче, си имат сериозен конкурент за вниманието й. Въпреки че тя е категорична за това кой е на първо място в живота й, в последно време е хлътнала до уши.

Емануела от известно време намеква, че отново е влюбена. А напоследък все по-често го демонстрира. След снимката, на която се прегръща с мистериозен мъж в дискотека и тези на купищата романтични изненади, сега последва нова изненада. Певицата отново е скрила лицето на своя любим, но видимо не може да скрие чувствата си. Връзката им дори е минала на следващо ниво и двамата не просто се забавляват заедно.

Изпълнителката на „Мой“ преди дни спечели дело за попечителство над сина си Мити. За да не липсва на прекрасния й син бащиното рамо, тя е успяла да му намери подобаващ заместник. Единственото, което знаем за него засега е, че има брада. Предишната снимка предизвика много предположения, започващи от Джино и минаващи през Борислав Комсийски.

Емануела обаче отрече тези слухове. Засега тя предпочита да запази в тайна новия мъж в сърцето си. Достатъчни й бяха скандалите покрай Димитър Динев-младши и сега не иска да опорочава щастието, което е намерила. Певицата споделя, че когато е с него, нищо друго няма значение за нея. Освен това неделите са станали любимия й ден, откакто са пълни с любов.

miti

Видимо в дома й цари мир и разбирателство, а с тайнствения господин си играят на семейство. Той приема синовете й, както и те него. А това е основното изискване, което Емануела има към мъжете, желаещи него от нея. Така че, видимо този път е уцелила джакпота и остава само да ни покаже кой успя да заслужи любовта й. Вече разбрахме как…

emanuela

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар