Емануела запозна новия си с Митко Динев (Фото + Какво сподели за връзката им)

Емануела запозна новия си с Митко Динев (Фото + Какво сподели за връзката им)
5 (100%) 1 vote

Емануела е запознала новия си с Митко Динев

Емануела се показа официално с Мартин Николов

Емануела запозна новия си с Митко Динев! Певицата вече е срещнала новата си половинка – Мартин Николов, с бащата на второто си дете.

Тя и Мартин имат връзка от шест месеца. „Все още не живеем под един покрив, но постоянно сме заедно. Той се разбира прекрасно и със сина ми Митко-младши, все пак детето е част от мен”, разкри Емануела в откровено интервю за LoveStyle.

Емануела и МартинМартин беше неотлъчно до изпълнителката и на третия рожден ден на детето и го зарадва с огромен автомобил с дистанционно управление. На партито дойде и таткото на Митко-младши – милионерският син Димитър Динев, с когото изпълнителката доскоро беше във война. Двамата вече са в нормални отношения. Той вижда сина си за по седмица всеки месец.

Динев също отрупа наследника си с подаръци за рождения му ден и пристигна в компанията на моделката Гери Дончева. „Мити е дете, за което цял живот съм мечтала – добър, спокоен, усмихнат, общителен и много умен. Все още не ходи на градина, най-вероятно ще тръгне от пролетта. Когато съм на участия или съм ангажирана, ми помага майка ми и детегледачка”, сподели още Емануела пред списанието, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар