Емануела заложник на ВИП Брадър! (Защо не я пускат да излиза от Къщата?)

Емануела заложник на ВИП Брадър! (Защо не я пускат да излиза от Къщата?)
5 (100%) 1 vote

Емануела се раздели с правото си да напуска Къщата след изцепката с Христо Живков.

Вече цяла седмица темата за напиването и затварянето в тоалетната на Емануела и Христо Живков е топ тема както сред съквартирантите, така и сред зрителите на ВИП Брадър. Това, разбира се, е добре дошло за продуцентите, които потриват доволно ръце от скочилия до небето рейтинг. За да задържат ситуацията в изгодна за тях позиция, те са предприели крути мерки срещу певицата.

В момента се оказва, че Емануела буквално е станала заложница на своята грешка, но и на Големия брат. Като най-вървежната звезда в Къщата, тя има най-много ангажименти и съответно най-много поводи да напуска риалитито по работа. Това никак не се нравело на продуцентите, а и на останалите съквартиранти, но такава била първоначалната договорка. Сега обаче певицата среща яростен отпор в желанието си всички нейни искания да бъдат удовлетворени.

До края на предаването има още една седмица, а за нея Емануела ще напусне Къщата два пъти за участия. Тя обаче е заявила желание да излезе и на 8 ноември, изтъквайки две причини – има рожден ден и е поканена като специален гост на бляскаво събитие. Големият брат не останал никак доволен от тези нейни претенции и категорично й отказал, защото вече става леко нахална, пише blitz.bg.

Истинската причина за отказа обаче не е в това да бъде честно спрямо останалите, а в желанието на продуцентите изпълнителката да бъде в Къщата по-дълго време, особено след сагата с Христо Живков. Те са много наясно с острия й език и вероятно готвят и голяма изненада за рождения й ден с цел отново да я подхлъзнат и да създаде сензация на метри от финала.

Емануела е в плен

Емануела е в плен

Емануела останала много разочарована от получения отказ и се заяла, че тя е тази, която вдига рейтинга и би трябвало да има повече привилегии, но от предаването били категорични, че са й платили достатъчно тлъст хонорар, който трябва да си изработи, а не само да се разкарва на ляво и на дясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар