Емануела заби Русата Златка с актьорски талант (Вижте как блести в „Ах, този Джизъс“)

Гласувайте за статията

Емануела отвя Русата Златка с актьорски талант, певицата е фаворит на зрителите в „Ах, този Джизъс”

Емануела показа неочаквано голям актьорски талант в представения снощи мюзикъл „Ах, този Джизъс”. Певицата не само блестеше с визия, но и успя да грабне сърцата на зрителите с майсторското си изпълнение.

Публиката почти единодушно смята, че фолк дивата е била звездата на мюзикъла. Макар певицата да не изпълняваше главната роля събра възхищението на зрителите. Почитател пише, че Еми е била страхотна дори е на мнение, че е готова за роля в някой истински сериал.

Снимка: kliuki.net

Фенка на пайнерката твърди, че Емануела показва истински артистичен маниер макар да не е учила актьорско майсторство.  И направо могат да я поканят да снима филм.

Не такива суперлативи получава от публиката Русата Златка. Напротив, хората пишат за нея, че е била много фалшива. Те се питат кой е пял навремето в Капките вместо нея след като песните й звучаха фалшиво. Да не говорим за ужасния й английския, на който единствено Фики Стораро може да й е конкурент.

Виктория Стоянчова пише: „Емануела както винаги беше страхотна, а грозната Златка и съблезъбия са страшно нелепи…”

А на Благо кой му даде да пее, бъзика се публиката. Когато изви глас разстрои нервната система на всички. „ Не му давайте да пее на този човек повече, моля ви се!”

Вижте във видеото култовата сцена как Емануела с един удар просна неверния си съпруг Джизъс Капоне на спалнята. Хората се притесниха, че ако му счупи скъпарското чене ще трябва спешно да отиде на бижутер, а не на зъболекар.

⭐️⭐️⭐️В главните роли предстои да видиш👇🏼:Благой Георгиев в главната роля на Джизъс Капоне🎩, Златка Райкова ще е Сладката Голди😍, Станимир Гъмов ще е Топ Гъм – най-добър приятел на Джизъс Капоне⚡️, в кожата на Круела ще видим Емануела👀, а Албена Вулева ще е неповторимата Маг Вуле Ву🔮.Очаквай премиерата на "Ах, този Джизъс!" тази вечер точно в 21.00 ч. само в ефира на NOVA.📺

Публикувахте от Big Brother Bulgaria в Петък, 16 ноември 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар