Емануела връзва Елвиса с бебе? (Вижте я с наедряло коремче – Снимки)

Гласувайте за статията

Емануела май е бременна, певицата се появи с наедряло коремче

Емануела на последните си участия  е с подозрително наедряло коремче. Това забелязаха феновете на певицата. Които се съмняват, че тя е бременна от настоящия си приятел Мартин Николов.

Говори се, че изпълнителката иска да върже Елвиса като му роди дете. Защото любовната им връзка е на приливи и отливи. Но няма да съобщи благата вест докато не минат три месеца. Обаче коремчето й вече личи и тя изобщо не се мъчи да го крие.

Емануела и Мартин Елвиса
Снимка: Инстаграм

Последната снимка, която чаровницата публикува в профила си в Инстаграм се вижда как Мартин, който я е прегърнал през талията с едната ръка, с другата е обхванал корема й. Точно по този нежен начин се прегръща жена, която е бременна, забелязаха почитателите на Емануела. Които са в трепетно очакване да разберат какво всъщност се случва с любимата им изпълнителка.

Снимка: Инстаграм

На последното си участие снощи в клуб Галакси Еми бе с рокля по тялото. Под която се набиваше на очи оформеното й стомахче. Снимките от събитието са поредното доказателство, че може би фолк фурията скоро ще стане майка на трето дете. И така ще скрепи връзката си с Мартин.

Снимка: Инстаграм

Двамата са заедно повече от две години. За този период те ту се разделяха, ту се събираха, предават от електронното издание  pik.bg. Но любовта им възкръсна по време на участието на певицата в БИГ Брадър. Емануела и Мартин излязоха от Къщата по-влюбени от всякога.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар