Емануела влиза във ВИП Брадър заради Комсийски (Вади нокти срещу Миглена)

Гласувайте за статията

Емануела влиза с гръм и трясък във ВИП Брадър, певицата вади нокти срещу палавата Миглена Ангелова

Емануела е звездата, която ще влезе с гръм и трясък в Къщата. Продуцентите са избрали да я вкарат сред съквартирантите заради спрягания за гадже на певицата Борислав Комсийски. Който пък изпадна в деликатна ситуация. Миглена Ангелова да му прави масаж на голо. Пред очите на цяла България.Емануела 1Миглена Ангелова 3

Емануела е известна с твърде острия си змийски език. Очаква се изпълнителката да не си остави магарето в калта. Да се изправи срещу позастрялата телевизионна звезда. Която иска да й отмъкне под носа милионера Комсийски.

Никой от съквартирантите не подозира какво са намислили продуцентите на ВИП Брадър. Как една срещу друга ще се изправят две устати жени. С голям житейски опит. Както на семейния фронт. Така и с живот пълен с възходи и падения.

Какво ще се случи предстои да видим тази вечер в шоуто на живо. Ще съумее ли Емануела да се впише в създалата се обстановка. И да поеме нещата в свои ръце. Ще превземе ли Къщата? Както превзе фолк класациите, питат се зрителите. И ще направи ли на пух и прах любовните мераци на Борислав Комсийски?

Тази вечер в прякото предаване един съквартирант ще напусне Къщата. За първи път ще има елиминации на живо. Зрителите ще си кажат думата. Номинираните Кака Лили, Миглена Ангелова и Алек Сандър ще чакат присъдата на публиката, предават от 24chasa.bg.

Големия брат ще даде шанс на Съквартирантите да си възвърнат 50% от бюджета. Като изпълнят нова мисия. Заснимайки клип към парчето “Barbie Girl”. ВИП Брадър е строг и справедлив. Ако клипа събере достатъчно харесвания новата мисия ще е успешна.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар