Емануела бяга от „Ара“ заради Алисия! Мести се в Пайнер? (Подробности)

Гласувайте за статията

Емануела призна, че напуска „Ара мюзик“, чака да й свърши договора и се мести в друга компания

Емануела призна, че смята да напусне „Ара мюзик“. Известната изпълнителка планира да изчака да й свърши договора с компанията и по всяка вероятност ще си търси нов музикален продуцент, освен ако тя самата не реши да тръгне по стъпките на Джина Стоева и да се самопродуцира.

За това призна самата Емануела тези дни, когато сподели с феновете, че скоро няма да е част от компанията. Певицата е твърдо решена да се освободи от излишните проблеми в работата си и да смени компанията в най-скоро време. Двете с Алисия никога не са били особено близки, въпреки че в един момент Емануела бе до нея и й оказваше приятелска подкрепа. После отношенията им се влошиха и двете певици днес не си говорят изобщо.

Емануела напуска Ара заради Алисия!

Емануела напуска Ара заради Алисия!

В битката срещу Алисия в крайна сметка се намеси и самата Емануела, която сподели, че й е писнало колежката й да я прецаква. „Питате ме кога ще излезе новата ми песен? И аз питам продуцента ми, понеже отдавна е готова, но досега срок няма“, ядосва се фолк звездата в социалната мрежа. Преди дни Джина Стоева се оплака, че Алисия я е прецакала, проваляйки нейния проект с Тони Стораро. Емануела се оплаква днес от същото — че колежката й я прецаква за музикалните й проекти.

По всяка вероятно фолк дивата ще е най-новото попълнение на Пайнер, където отидоха голяма част и от останалите й колежки. А и дуетното й парче с Крум се завъртя именно по конкурентната телевизия.

Така изпълнителката ще стане колежка на Мария, Анелия, Андреа и останалите, с които доста време поддържа приятелски отношения. Нещо повече — фолк певецът Константин е сред приближените й и тя редовно се отбива в клуба му за участие.

Предвид всичко това, не би било изненадващо, ако фолк звездата реши да смени продуцентите си. От друга страна обаче, конкуренцията в Пайнер е жестока. Изпълнителките там от години са в люти вражди за награди, песни и клипове. Ако Емануела приеме да се влее в редиците на фирмата, конкуренцията й ще има сериозни проблеми, тъй като изпълнителката се е доказала като звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар