Емануела брутално зашлеви Елвиса: Педофил! (Вижте как злобее заради връзката му с Мис България)

Гласувайте за статията

Емануела брутално иззлобя срещу бившия си Мартин Елвиса, видя Kliuki.net.

Певицата не можа да сдържи яда си, че плейбоят я смени с носителката на титлата Мис България Венцислава Тафкова, която е с цели 17 години по-млада от нея. И реши да го захапе по доста примитивен начин.

емануела и елвиса

Снимка: Гугъл

На въпрос на фенове в Инстаграм „имала ли е гадже с извратени фантазии“, тя в прав текст заяви, че наскоро е разбрала, че бившият й е педофил. И макар да не спомена името му, стана пределно ясно, че говори точно за Елвиса.

И връзката му с Тафкова, която е на 23 години. Очевидно за Емануела това е детска възраст. Или по-скоро умира от яд, че е сменена с много по-млада от нея жена. Тя дори допълни, че бившият й трябва да потърси психиатрична помощ задето си пада по толкова малки момиченца.

„Много я е яд, смениха я за по-млада, че и на всичкото отгоре – Мис България. Голям удар по самочувствието й“, коментират онлайн потребителите. За да затвърди мнението, което иска да насади – че не й пука за Елвиса, изпълнителката дори обяви, че голямата й любов е Димитър Динев – бащата на малкия й син.

С когото си вдигаха грандиозни скандали заради детето. Най-уникалният мъж в живота й пък бил бащата на големия й син. Защото тогава е разделена и с двамата, можем само да гадаем…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар