Елия и Вальо от Игри на волята празнуват Коледа заедно в Англия (Тя го за позна с майка си – Фото)

Гласувайте за статията

Елия и Вальо от Игри на волята посрещнаха първата си Коледа като двойка

Вальо и Елия от „Игри на волята“ са двойката, на която най-много се радваме. Двамата обаче поддържат връзката си от разстояние, което е сериозно изпитание. Е, оказахме се прави и познахме, че двамата ще изкарат първата си Коледа заедно. Елия пристигна във Великобритания, където посрещна Бъдни вечер и Коледа с новата си любов, но се оказва, че е също заедно с майка си.

елия и вальо от игри на волята

Снимка: Инстаграм

Красавицата сподели поредица от сторита, от които стана ясно, че е в британската столица именно с майка си, което прави празниците още по-специални. Малко по-късно Елия и Вальо споделиха и първата им обща снимка от Уинчестър, която е направена сред купища от подаръци. За любовта между двамата стана ясно през ноември, когато Вальо сподели първата чу обща снимка с Елия.

Дали обаче Елия ще остане за постоянно в кралството? Не е ясно на този етап, защото тя има сериозна професия в България, но в днешно време всичко е възможно. Вальо пък бе категоричен пред Vbox7 – няма намерение да се връща в родината, защото не би получил същото професионално развитие и не би искал да рискува.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар