Елица на Кака Лили й одрала кожата (Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Кака Лили е голяма хубавица, прилича на майка си на младини, но е по-стройна и елегантна

Дъщеря като моделка е отгледала Кака Лили. Може да се похвали, че Елица й е одрала кожата. Има нейните нежни черти. А фигурата й е повече от перфектна.Елица на кака Лили 1Елица на кака Лили

Елица Кънчева както по баща се води красавицата е наследила от галеницата на ВИП Брадър и нейната професия. Започнала кариерата си в любимата телевизия на майка си БНТ. В която Лили Вучкова бе на гребена на вълната дълго време. Като водеща на детското предаване „Един милион желания”.

Въртяла микрофона до преди три години. Когато напуска „Сан Стефано” и с еднопосочен билет отлита чрез програмата „Еразъм” за Париж. Красивата дъщеря на Лили Вучкова и Любен Кънчев направо се влюбва във френската столица. Където се установява за постоянно. Записва магистратура. А стажът й в БНТ й помага да си немри работа във Френската национална тв.

Още от малко дете Елица усвоила от майка си различните похвати и чалъми на директното предаване. Тя висела по студиата на държавната телевизия с часове. Заради известната си майка. Която била непрестанно заета с работа, а малката попивала с любопитство всичко, което види.

В даден момент обаче й дошло в повече Лили да я влачи винаги със себе си. Била невероятно щастлива когато родителката й слязла от екран. Така майка й имала повече време за децата и семейството си.

Само, че кръвта вода не става. Любовта към телевизията, която я омагьосала в по-късен период накарала Елица да се завърне там. И така до преди три години.

Хубавата Елица е гордостта на мама. Тя освен, че умее да се изявява като репортер има влечение към модата. Заради перфектния си външен вид фотографите се надпреварват да я хвалят колко е фотогенична, предават от  pik.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар