Елиф от „Слънчеви момичета“ без късмет в любовта (Вижте признанията на Дилан Чичек)

Гласувайте за статията

Елиф от „Слънчеви момичета“ без късмет в любовта

Познаваме я като Елиф от „Слънчеви момичета“ — понякога забавна, друг път провокативна, но най-често будеща раздразнение у зрителите. И докато героинята буди толкова много емоции у тв феновете, то актрисата Дилан Чичек е много по-интересна и от нея.

Красавицата е родена в Сивас и се определя като „грозно патенце“. Интересното е, че се превръща в истинска красавица, когато е на 17. И веднага е забелязана от модните спецове. До тогава носи брекети, очила и е висока, но твърде слаба. Когато става на 17 се преобразява и се превръща в красавица.

През 2014 година Дилан е избрана за първа подгласничка на „Мис Турция“. Няколко месеца по-късно представя страната на световния конкурс в Маями.

За себе си казва, че е перфекционист — особено в любовта. Може би затова и не успява да намери точния човек. Пресата й приписва връзка с известния журналист Окан Джан Ятър. Тя обаче не продължава много и те се разделят. След това красавицата се утешава в обятията на актьора Фуркан Андъч. За съжаление и тази връзка се проваля.

От началото на 2019 името на Дилан се свързва с това на Биркан Сокулу. Но този път актрисата упорито мълчи дали са заедно. „Когато съм влюбена се преобразявам. За мен любовта е състояние на лудост. А във връзките си съм перфекционист“, споделя красавицата. Може би именно тази нейна взискателност води до провал.

Елиф от "Слънчеви момичета" - красива и фатална сн. Инстаграм

Елиф от „Слънчеви момичета“ – красива и фатална сн. Инстаграм

В личен план Елиф от „Слънчеви момичета“ споделя, че е домошар по природа. Обича да чете книги, да гледа филми, да яде вкусна храна. „В дома си намирам нужното спокойствие и хармония“, казва още хубавицата по този повод. И допълва, че е много меланхолична личност, заради което обича да пише стихове. Дори издава собствена стихосбирка едва на 15. „Изливам всички емоции в творбите си. Сега пиша есета, а някой ден ще издам мемоарите си“, казва още Дилан Чичек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар