Елиф Атакан от „Сърцето на града“: Семейството ми е по-важно от кариерата!

Гласувайте за статията

Елиф Атакан стана звезда със „Сърцето на града“, но е готова да се откаже от киното заради любовта си

Когато преди 3 години Елиф Атакан от „Сърцето на града“ среща съпруга си Мустафа Джем Кандемир, двамата изобщо не се харесват. През 2018-та година обаче двойката си каза заветното „Да“. И в момента са щастливо женени, а актрисата е готова да зареже всичко за любимия си мъж.

Звездата от „Великолепния век“ и „Сърцето на града“, прави страхотен дебют с първа главна роля в хитовата продукция. Тя се въплъщава в образа на пресметливата и опасна Гюлдже Атай, а преди това спечелва сърцата на зрителите като Румейса хатун — наложница на принц Мустафа във „Великолепния век“.

Актрисата признава, че е била изключително развълнувана, когато я поканили да участва в сериала. „Не съм предполагала, че може да ви предложат подобна роля. За мен е невероятна чест“, разкрива още тя.

Въпреки това от любов към половинката си, смята винаги да слага кариерата на първо място.

Елиф е добре позната на турските зрители. Още като ученичка работи в телевизията и озвучава различни чуждестранни продукции. Успоредно с това се снима в реклами, кандидатства за филмови проекти и от време на време се появява и на модния подиум.

 

След като получава заветната главна роля, тя става толкова известна, че старинното кафене, което отварят заедно със съпруга й в Мугла, всеки ден е пълно с почитатели. Звездата и съпругът й умело се възползват от този факт, но въпреки молбите на феновете да се снима отново в някой сериал, Атакан отказва.

Елиф Атакан стана любимка на милиони със "Сърцето на града" сн. Facebook

Елиф Атакан стана любимка на милиони със „Сърцето на града“ сн. Facebook

„Сега знам, че мога и сама да избирам ролите си. Следващата продукция, в която ще участвам, трябва да ми даде възможност да разгърна пълния си актьорски потенциал. Вече няма да се снимам само за пари.“, споделя още актрисата. Явно скоро няма да я видим на екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар