Елин Топузаков глези Весела Тотева с ваканция при Роналдо (Снимки)

Гласувайте за статията

Елин Топузаков глези Весела Тотева с лукс ваканция

На гости на Роналдо отскочиха преди Коледа Елин Топузаков и Весела Тотева. Топ дизайнерката и треньорът на „Левски“ заминаха на кратка ваканция преди празниците.

Влюбената двойка реши да отиде до Португалия, където се посветиха един на друг и на забележителностите. Двойката обиколи най-красивите кътчета на Лисабон, като не пропуснаха да изгледат и мач на „Спортинг“.

Весела от своя страна с удоволствие засне голяма част от пътешествието им, запечатвайки на лента, всичко, което си струва да се види. Дори и новооткрития хотел на Роналдо в Лисабон.  Заради натоварената си програма, съпрузите нямат много време за почивка и използват всеки свободен миг, за да са заедно.

Топ дизайнерката, която е и бивша тв водеща, не крие, че има доста натоварена работна програма. Но въпреки това съчетава работата с майчинството.  И се старае да подкрепя съпруга си всеотдайно.

От своя страна Елин Топузаков вече се изявява като треньор на „Левски“. И веднага след празниците, започва със селекцията на талантливи играчи. 2016 се оказа успешна, но и доста натоварена за двойката.

Любов от пръв поглед

Иначе двамата са заедно повече от десет години, но се ожениха едва преди 3 — 4. Плод на любовта им е синът им Виктор — най-голямата им радост и гордост. Историята им е като от сапунен сериал — запознават се в тв студиото, по време на предаване, на което Весела е водеща. Топузаков силно се впечатлява от нея.  Но докато я убеди да излезе с него на среща минава доста време. Но веднъж, след като успява да й привлече вниманието, прави всичко възможно, за да я задържи до себе си.

Елин Топузаков и Весела Тотева с лукс ваканция в Португалия

Елин Топузаков и Весела Тотева с лукс ваканция в Португалия

Двойката е една от малкото, около които никога не е скандали, слухове за развод, или истории с други мъже и жени. А техни приятели се шегуват, че двамата са пример за успешен брак в спорта и шоубизнеса. Дори и след толкова години, двамата все още са луди един за друг. И се обичат като в първия миг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар