Елизабет II за Хари: Отрече се от корените си! (Коледната им картичка с Меган дълбоко разстрои кралицата)

Елизабет II за Хари: Отрече се от корените си! (Коледната им картичка с Меган дълбоко разстрои кралицата)
5 (100%) 1 vote

Херцогът на Съсекс дори от САЩ не спира да наранява семейството си, а най-много баба си

В навечерието на Коледа Хари и Меган пуснаха коледна картичка, на която позират с двете си деца Арчи и Лилибет. Оказа се обаче, че с традиционната си честитка херцозите на Съсекс нанесоха поред удар на роднините на принца.

Особено наранена бе баба му 95-годишната кралица Елизабет. Това съобщава кралският експерт Нийл Шон и коментира постъпката на бунтовните херцози.

Първото, което разочарова монарха бе поздрава, с който Меган и Хари честитиха големия християнски празник. Те използваха типичната американска фраза Happy Holidays, вместо Merry Christmas, която е традиционна за Великобритания.

Освен това неодобрение и възмущение предизвикват и дрехите, с които е облечено семейството на бившите херцози.Със  скъсаните дънки и босите крака те не изглеждаха празнично.

Коледната картичка на Меган и Хари, която разстрои кралицата

Журналистът коментира така: „Скъсаните дънки и босите крака са по-представителни за тийнейджъри, отколкото за кралски особи, които притежават титли и се занимават с благотворителна дейност.”

 Според Нийл Елизабет II е изразила разочарование от този акт на внука си и е била изненадана колко бързо може да му се промие съзнанието и възгледите.

Това е първата Коледа без принц Филип, а Хари прекарваше всичките си коледни празници с баба и дядо си. За Елизабет II празникът носи дълбока свещена същност, както за кралицата, така и за семейството. Тя научи децата и внуците си да уважават религиозните традиции. За нея целият този американизъм се превърна в символ на факта, че внукът й е зарязал корените си “, обобщи кралският експерт във видео в YouTube канала на Нийл Шон Daily News Headlines, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар