Елизабет II показа любимите си правнуци, децата на Хари и Меган не са сред тях (Вижте поредния й удар към двойката)

Елизабет II показа любимите си правнуци, децата на Хари и Меган не са сред тях (Вижте поредния й удар към двойката)
2 (40%) 2 votes

Кралицата с пореден удар към Меган и Хари, Арчи и Лили не са сред любимите й правнуци

Елизабет II, която скоро имаше здравословни проблеми се завърна към обичайните си задължения. 95-годишната кралица отново е в добро здраве и  започна да приема високопоставени гости.

Онзи ден монархът връчи медал на Томас Тротър в Бъкингамския дворец където присъстваха и фотографи да заснемат паметния момент. И докато някои от паданиците се радваха да видят Елизабет възстановена и в отлично здраве, други се натъкнаха на интересни подробности.

Елизабет II и Томас Тротър,
Легион-Медия

Те забелязаха на масата зад гърба й снимки на правнуците на кралицата. На единия кадър са щракнати кралицата и покойния принц Филип в компанията на Шарлот, Луи, Джордж и Миа Тиндъл.

Елизабет II и принц Филип с правнуците,
Легион-Медия

Но другия кадър провлече повече внимание. На старо фото забелязваме малката принцеса Лоти да се гуши в скута на прабаба си. Журналисти издават, че снимката е правена през 2016 г когато дъщерята на Кейт и Уилям е едва на годинка и половина. До Елизабет седят принц Филип, принц Джордж, Савана Филипс, Исла и Миа Тиндъл и позират за  трогателния семеен портрет, предават от graziamagazine.ru.

Феновете се питат обаче ащо липсва снимка на децата на Меган и Хари – Арчи и Лили. Няма съмнение, че прабаба им иска да намекне на херцозите-бегълци кои правнуци й лежат на сърцето.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар