Елизабет от Фермата 5 се омъжи (Вижте снимки от венчавката и щурото парти)

Гласувайте за статията

Култовата Бети мина под венчило, вдигна щуро парти за сватбата си

Елизабет от Фермата 5, която се сгоди след края на шоуто се омъжи. Участничката в петия сезон на риалити формата, която прояви лют характер най-накрая бе укротена от годеника си. Който й надяна  брачните окови.

Хубавицата вече е госпожа и е взела фамилията на съпруга си – представя се като Ценова. Венчавката се състояла в столицата в края на октомври. А младоженецът и булката си сложили венци от живи растения за здраве.

Снимка: ПИК

Елизабет е облечена в красива бяла рокля с презрамки, декорирани с цветя. Напук на коронакризата и мерките, тя вдигна щуро парти, на която гости бяха само най-близките роднини и приятели.

Тържеството бе на открито, а нейна специална гостенка бе Кристияна Брънзалова. Която също участва във Фермата. Тя доведе половинката си, а двамата бяха издокарани с тоалети в един и същи цвят.

Щур купон на сватбата на Бети от Фермата
Снимки: ПИК

Малко след края на предаването Бети призна, че на последния дуел вече била готова да напусне стопанството защото знаела, че навън я чакат и разбрала, че това е нейния човек, предават от ПИК.

Булката, която по произход  е наполовина словачка е учила и завършила във Великобритания. От три години живее е България и е асистентка на изпълнителен директор на крупна фирма. След като напусна Фермата Елизабет даде заявка, че ще се занимава с благотворителност и неин приоритет ще са възрастните хора и ще се бори те да имат достоен живот.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар