Елизабет от Фермата втрещи със злоба („Англичанката“ сипе огън и жупел по Красимира – Вижте)

Гласувайте за статията

Елизабет от Фермата втрещи с нечовешка злоба по адрес на Красимира

Елизабет от Фермата втрещи зрителите със злобата си. „Англичанката“, която от самото начало не спира да дразни с демонстрациите си колко е забравила българския език, съвсем се изложи след избора на първи дуелист от страна на сиромасите.

Това се оказа Красимира, която, по регламент, трябваше да прекара една нощ в отбора на чорбаджиите. И докато всички в богаташкия лагер я приеха без резерви и дори я харесаха, то Елизабет не успя да сдържи омразата си.

Елизабет от фермата

Снимка: Клюки.нет

„Не мога хора, тази е ужасна, как не се опита да се социализира с нас, как ще я изтърпя. Всеки друг да бяха пратили, но не и нея“, редеше „англичанката“ на превзетия си български.

Нещо, което отблъсна сериозно зрителите. Които са убедени, че зад грозното поведение на Елизабет стоят просто комплекси от по-добре изглеждащата Краси. И страх, че сиромахкинята може да избере нея за дуела и набързо да я разкара от играта.

„Тази злобна лигла, която не умее да се нахрани, като възпитан човек, се нахвърля върху Краси без никакъв повод… представям си ако има повод! Погледнете как се държи с човек, който има семейство! Добре, че Димитър не и се поддава на лигавите капани!“, „Краси да избере тази Елизабета и да и покаже кой е прост и ограничен на тази комплексарка дето е забравила българския“, „Нервичките не и издържаха.Страх“, „Краси, избери това малко дребно,злобно и неможещо да говори правилно човече Елизабета.Браво на Ивайло,този път и го каза добре.Никога в живота си не искам да познавам такива хора.“, „БетитУ има нужда от Милин, да вземе се приземи малко на земята! Голям дразнител“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар