Елизабет от Игри на волята и Морунов се събраха (Гимнастичката и пожарникарят пак заедно в онлайн шоу)

Гласувайте за статията

Треньорката по акробатика пак провокира слухове, че с Морунов са гаджета

Елизабет от Игри на волята не успя да грабне наградата от шоуто и да стане първата жена победителка. Но пък спечели не само сърцата на публиката, но истинско приятелство.

Тези дни стана известно, че блондинката ще участва в нов онлайн риалити формат и не с някой друг, а с Морунов. Това ще се случи през 2022 г в предаването Maximal Revenge. В него мерят  сили герои от най-различни формати – Юлиян Златев, Хепи Ванче, Марти и Анселита от Един за друг и др.

И въпреки, че в интервю пожарникарят с доброто сърце призна, че има приятелка, с която е от 1 г феновете подозират, че с Джуджи са двойка.

 

@elizabetvasilevaCurly hair😍♬ idontneedtocurlmyhairtobepretty – Liv

Елизабет скоро пусна видео,  от, което се вижда, че е претърпяла коренна промяна във външността си. На клипа блондинката сияе с нова визия. Тя направо разцъфна след финала и се е превърнала в невероятна красавица.

 


Гимнастичката, която в момента е треньор по акробатика продължава да се вижда с останалите участници от Игрите. На фото в Инстаграм, тя позира с част от звездната компания на шоуто. Морунов, който казва за нея, че е прекрасен човек нежно я е прегърнал.  Джуджи коментира снимката с думите: „Наздраве за приятелството”, предават от vbox7.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар