Елизабет Втора е на тръни след това разкритие

Гласувайте за статията

Изглежда обръчът около Андрю се затяга

Елизабет Втора е доста напрегната, след като стана ясно, че синът й може да бъде даден на съд.

Вторият син на кралицата може да бъде изправен пред съда заради обвинения в изнасилване, извършено преди две десетилетия.
За това съобщи адвокатът на потърпевшата американка в интервю пред Mail On Sunday.

Елизабет Втора

Изглежда обръчът около Андрю се затяга

37-годишната Вирджиния Робъртс твърди, че на 17-годишна възраст е станала жертва на сексуално насилие от страна на принца. Не е изключено жертвата да заведе дело в Ню Йорк срещу сина на британската кралица в следващите дни.

Окончателното решение дали ще бъдат предприети съдебни действия е на Робъртс.

Припомняме, че по-рано от Бъкингамския дворец заявиха, че херцогът на Йорк не е имал сексуален контакт или връзка с нея. Те подчертават, че всички твърдения за обратното се смятат за неверни и неоснователни.

Тъмната страна на втория син на Елизабет Втора бе разкрита от едно от вербуваните момичета на Епстайн – Вирджиния Робъртс в дело срещу приятелката му Гислейн Максуел.

В продължение на две години тя е била насилвана и малтретирана многократно от всички приятели на Епстайн, сред които и принц Андрю.
Разбира се твърденията й бяха отхвърлени категорично от кралската фамилия и в частност от сина на Елизабет Втора.

Тогава той заяви: „Всяко внушение за непристойно поведение с непълнолетни е абсолютно невярно!“.
От Бъкингамския дворец пък допълниха, че Андрю не е имал абсолютно никакъв сексуален контакт или каквато и да било връзка с Вирджиния Робъртс.

При все, че кралската фамилия се опитваше по всякакъв начин да защити репутацията на сина на Елизабет Втора, фактите, изнесени от секс робинята ставаха все по-достоверни, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар