Елизабет бясна на принц Чарлз след разкритията за Даяна: Не ставаш за крал!

Елизабет бясна на принц Чарлз след разкритията за Даяна: Не ставаш за крал!
5 (100%) 1 vote

Елизабет бясна на принц Чарлз, иска да му отнеме короната

Кралица Елизабет е бясна на принц Чарлз и това си личи. Двамата нямат нито една обща поява от месеци насам, а разкритията за смъртта на принцеса Даяна още повече влошиха отношенията им. Признанията, които изплуваха наяве, са извадили от равновесие нейно величество. И тя е вдигнала един от редките, но изключително силни скандали на сина си.

Според слуховете, бясната кралица е крещяла на принца, че е недостоен за крал. И била убедена, че след позорните разкрития за първия му брак, той няма да бъде въобще уважаван от народа си. По тази причина тя преценила, че е по-добре да посочи Уилям за свой заместник. И въпреки че младия принц няма никакво желание да управлява толкова млад, започва да приема позициите на баба си и е готов да уважи решението й.

„Нейно величество е възмутена и обидена от разкритията, които излязоха наяве. Тя самата имаше доста ясна представа колко проблемен е бракът на Чарлз и Даяна, но дори и тя не знаеше за някои от събитията, разказани от принцесата. Имаше доста силен спор между нея и синът й. В резултат на което тя го обвини, че не е достоен за короната на Англия. За разлика от сина си“, издават придворни.

Че Уилям е предпочитан от баба си за крал, се говори отдавна. Кралицата обаче винаги е твърдяла, че не е променяла завещанието си. След последните разкрития обаче, тя открито отдаде предпочитанията си към внука си. И именно с него посети опожарената сграда в Лондон, където се срещна с пострадалите.

„Тя отдавна е притискана да посочи Уилям за свой наследник. Досега поддържаше Чарлз донякъде и от чувство за вина. Но в светлината на последните разкрития и възкресяването на спомените за Даяна, неговата репутация се срина до дъното.

Кралицата детронира принц Чарлз от трона?

Кралицата детронира принц Чарлз от трона?

И Уилям изглежда все по-подходящ за крал“, разкриват придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Елизабет бясна на принц Чарлз след разкритията за Даяна: Не ставаш за крал!”

  1. Кити

    юни 17. 2017

    Дрън-дрън та пляс, възмутена била бабата и ще го лиши от наследство, то е било отдавна решено това, а сега редят само претекст след претекст. Чудно защо обаче.

    Reply to this comment

Добавете коментар